Acta Asamblea 10/6/2011

ORDRE DEL DIA

1. REUNIÓ AMB L’ALCALDESSA

2. NOTICIES DE L’ASSEMBLEA DE BARRIS DE CATALUNYA

3. COMISSIONS

4. TORN OBERT DE PARAULA


1. REUNIÓ AMB L’ALCALDESSA

Un dels assistents a la reunió amb l’alcaldessa informa de tot el que s’ha parlat. Primerament comenta que qui vulgui expressar la seva opinió respecte el que ell expliqui que ho faci després que la comissió acció-continguts hagi exposat la seva proposta.

La reunió amb l’alcaldessa s’havia convocat a les 10h, han anat 4 portaveus amb la intenció d’escoltar allò que ens volien dir, però sense prendre cap decisió. Per part de l’ajuntament eren també 4 persones, l’alcaldessa entre ells.

Han explicat que el ple de dissabte és administratiu i no es prendrà cap decisió política, per aquesta raó no ens donaran paraula. Podem donar el document de mínims al secretari i aquest el repartirà als grups municipals. Nosaltres no tenim invitació, cada partit té invitacions i a més alcaldia convida a entitats representatives.

2. NOTICIES DE L’ASSEMBLEA DE BARRIS DE CATALUNYA

 • Una membre de la comissió d’extensió de Barcelona explica que estan preparant les accions del dia 14 i 15. La intenció és que sigui una acció coordinada entre acampades. El dia 14 a les 19h s’acamparà davant del parlament i el dia 15 hi haurà una gran concentració: Aturem el Parlament! No a les retallades. (El dia 15 es volen aprovar els pressupostos i les retallades) Es demana que tothom que pugui vagi a acampar i els que no acampin que acudeixin a les 7h del dia 15 perquè és quan obre el Parlament.
 • Aquesta acció és totalment oberta i està tot publicat, s’ha fet una guia d’acció i un dossier de premsa. Aquesta nit o demà s’obrirà una web per difondre tota la informació (www.aturemelparlament.info).
 • Intervenció: A St. Andreu acampen avui i estaran fins el dia de la mani, que aniran tots cap allà.
 • La propera reunió es farà el dia 26 de juny.

2. COMISSIONS

COMISSIÓ DE CONTINGUTS-ACCIÓ

 • Es proposa acció per demà: No pujar al ple, fer concentració a la plaça fent soroll. Dividir l’acte en 2 blocs: al primer fer un ple alternatiu “teatralitzat” on es farà una crítica a la manca de participació a l’ajuntament, es farà un balanç de la legislatura passada i del resultat de les eleccions, comentant l’entrada dels partits feixistes… i finalment es llegirà el document de mínims com a full de ruta dels propers anys. A la segona part es farà un debat. S’han pensat 2 punts a debatre (encara que se’n poden afegir més): Quina relació hem de tenir com a moviment amb les institucions i Quina ha de ser la continuïtat del moviment.
 • Després d’exposar la proposta s’ha obert un torn de paraules. Alguna persona ha comentat que no estava d’acord en el fet d’haver presentat una instància i que com a persona individual volia entrar a l’ajuntament ja que és un lloc públic i ningú la representa ni li mana. Convida qui vulgui a que s’afegeixi.
 • Altres han comentat que a l’assemblea havíem de decidir col·lectivament i que el fet de presentar una instància s’havia decidit en assemblea i no era procedent criticar-ho ara.
 • També s’ha dit que si no creiem en el model participatiu actual cal treure importància a aquestes estructures i hem de fer el que nosaltres creiem, un ple participatiu real.

(Ha estat impossible recollir en aquesta acta literalment totes les intervencions)

Després del debat s’ha passat a votació i s’ha aprovat la proposta de la comissió.

COMISSIÓ DE DESNONAMENTS

 • La comissió està treballant. Demà es penjarà un vídeo d’una família de Sta. Coloma que està patint mobbing.

COMISSIÓ D’EDUCACIÓ

 • L’Escola d’adults de Singerlín el proper dimarts a les 17h faran una xerrada sobre el tema d’indignats. Ens conviden a anar i a intervenir si volem.
 • Es vota la proposta i s’aprova.
 • S’ha fet un recompte de les signatures en suport a l’acampada, actualment hi ha 1473.

COMISSIÓ DE CUINA

 • Demà es farà una paellada. Es convida a la gent a portar tomàquet, ceba…

4. TORN OBERT DE PARAULA

 • Demà a les 18:30h es farà un concert en acústic de Els Barranquillos a la Plaça de la Vila.

 • La Comissió Antifeixista 27 de Gener ha redactat un manifest en relació a l’entrada de grups feixistes a l’ajuntament, de moment l’han signat 16 entitats. Demanen que el deixem llegir abans de l’inici del ple alternatiu.

  Es vota la proposta i s’aprova.

Anuncis

2 responses to “Acta Asamblea 10/6/2011

 1. Algú tindria l’amabilitat de penjar les fotos de la jornada d’ahir en aquesta pàgina?.
  És que encara quedem persones que ens resistin al Facebook i al Twitter i no per aixó ens hem de quedar al marge de certes informacions.
  Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s